Søger guitar & sanger

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Søger guitar & sanger". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
2 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
guitarristen
guitarristens billede
Søger guitar & sanger

Jeg søger en Guitarrist mere og en sangerinde til noget akustisk musik. Akustiske numre med bon jovi eller pink floyd eller eric clapton eller hvis du/i har nogle ideer.  hvis du klar på at lave musik om og prøve noget nyt.  selv spiller jeg guitar og gjort i 15 år. og der mulighed for udstyr. hvis der flere der er interesseret så skriv da. det kan da altid udvikle sig til nogle flere medlemmer. sætter stor pris på at du seriøst angående dit instrument eller mikrofonen. men der skal også være tid til sjov og ballade. selv har jeg ofte været ude og give koncert og har erfaring og hygger mig. hvis du har erfaring og du vil dele og jeg måske selv lærer noget nyt. så vil det jo være super. og senere har jeg planer om at få indspillet en cd.

Fra Randers eller Viborg eller Hobro. eller længere væk hvis man har mulighed for at køre. til byen Ondsild, som kendt for Pigernes kro.. 

Håber at høre fra nogle.. i er også meget  velkommen til at sende en besked og snakke musik, dele erfaringer. altid rart med nyt bekendt skab og ny viden indenfor musik.

Carsten 

guitarristen@hotmail.com

28 44 25 30 

vagnp
vagnps billede
Re.: Søger guitar & sanger

Hej Carsten

Både min kone og jeg kunne godt være interesseret. Vi har spillet i mange år og er en del af et 3 mands band som hedder Rumours. Vi spiller både akustisk og dansemusik. Vi komponerer også selv musik. Vi er ret vilde med Blues/rock/indie/irish Folk, men kan li alt musik undtagen danskpop. Vi kommer desværre fra Skjern i Vestjylland, så der er lidt langt imellem os.

Lyt lidt til vores hjemmesider og se om det er noget for dig:

Egen musik

http://www.bandbase.dk/Rumours/

Cover musik

http://www.bandbase.dk/Rumours/

hilsen Vagn

Tilføj kommentar