Søger musiker til øvelse

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Søger musiker til øvelse". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
1 indlæg / 0 new
sazzmusic
sazzmusics billede
Søger musiker til øvelse

Hej jeg er en ung mand på 24 , som elsker at synge i sin fritid.. Men som ville udforske/udfordrer sin stemme og evner. Lige pt. søger jeg for det mest en Guitarist som spiller Akustisk guitar eller EL-guitar.

Dog skal det lige siges, jeg ikke er god til Engelsk. Så det blir Danske, Tyrkiske sange, og måske kurdiske, da jeg stammer fra Tyrkiet og har en kurdisk baggrund.

Håber hører noget fra jer perfekte musikere så snarts som muligt, som vil med glæde lave noget musik med mig, hvor vi også får optaget nogle clips og evt. sætter dem ind på Youtube eller Facebook :)) , håber selvfølgelig det blir i orden med musikeren. og håber på kemien holder og du som musiker ville kunne elske min stemme.

Så hvis du spiller på Akustik Guitar eller El- guitar må du meget gerne skrive. Pianist eller en der spiller på Violin er også mega velkomne.

Kh. Erman  :) 

Tilføj kommentar