Søges: Jazz / Swing 1950 Guitarist

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Søges: Jazz / Swing 1950 Guitarist". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
1 indlæg / 0 new
Leif-H
Leif-Hs billede
Søges: Jazz / Swing 1950 Guitarist

Jeg har spillet Guitar i mange år og søger nu en empatiskSmile m/k at spille sammen med - ikke til optræden, bare ren hygge. Her ved mig i Århus 8000 eller måske sammen med en dygtig bas der også bor i byen.

Du kan lide at, og uden de store problemer, spille Akorder eller melodien til de kendte numre som Basin street, Gorgia, St. Louis Blues, Stardust og lignende.

Jeg har forskellige akustiske Guitarer med overvejer at anskaffe en LP Jazz model af en eller anden art til at spille de fede Jazz akkorder med.

Jeg er fp 64 år, bor i lejlighed og vi kan derfor ikke spille særlig højt her - men gerne ved bassisten der bor i hus i Risskov, og spiller rigtig dejlig højt på sin fede Fender bas, hvis vi spørger. 

Kom frisk

vh Leif

send en mail: kopi-maskiner@stofanet.dk

eller en SMS; 3095 3311 eller ring

PS spiller også allle mulige danske og engelske viser og sange med største fornøjelse WH sangbog 1 til 4 er et fint udgangspunkt.

Tilføj kommentar