Sanger søger 80'er rock/metal band (Århus)

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Sanger søger 80'er rock/metal band (Århus)". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
1 indlæg / 0 new
mawc8
mawc8s billede
Sanger søger 80'er rock/metal band (Århus)

Jeg er lige flyttet til Århus og begyndt på universitetet. Jeg er 20 år og sanger, og vil gerne synge i et band, der spiller 80'er rock/metal; noget lignende Dokken, Whitesnake, Steelheart, Winger, Bon Jovi, Van Halen, Skid Row osv... Alt sådan noget glam/hair/pop metal, kald det hvad du vil. Hvis du, eller nogen du kender, har sådan et band, så må du meget gerne kontakte mig! Hvis du ikke er i et band, men spiller et instrument og gerne vil spille samme slags musik som mig, må du også gerne kontakte mig; så kan vi måske finde ud af at samle et band! I det tilfælde søger jeg 2 guitarister, 1 bassist og 1 trommeslager (og hvis du kan synge backing vokaler, er det rigtig fedt! - Hvis ikke, er det også helt okay). Jeg har tidligere sunget i nogle bands der spillede eget materiale i 80'er stilen, så jeg har noget erfaring i det.

Jeg har lidt af mit eget musik på http://www.bandbase.dk/MichaelCatton/ , men det er lidt en anden musikgenre; men I kan få en forsmag på min sangstemme, hvis I gerne vil det - der er lidt forskelligt derinde.

Hvis du er interesseret, eller bare har nogle spørgsmål, kontakt mig på
 - E-mail: mawc8@hotmail.com
 - Mobil: 41 28 35 66
Jeg kender ingen i Århus, så jeg har brug for jeres hjælp!

Venlig hilsen Michael Catton :)

Tilføj kommentar