Sanger søger heavyguitarist/band århus!

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Sanger søger heavyguitarist/band århus!". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
2 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
Laugen
Laugens billede
Sanger søger heavyguitarist/band århus!

Hej, nu forsøger jeg med det her forum.

 Jeg hedder Lauge, er 21 år og bor (næsten) i århus.

Jeg er interesseret i enten at finde en guitarist til opstart af band, eller et band som mangler en sanger (hvor jeg kan indgå i sangskrivningsprocessen!)
Jeg synger primært clean, men kan også scream og en anelse growl. Jeg leder efter en guitarist/band som er interesseret i at skrive musik i den altinative/progressive heavyrock genre. Det synkoperede og tunge groove er vigtigere end soloerne og det tekniske. Hvis bands som System of a Down (!!!) tool (!!!), Kyuss, Queens of the stoneage, gorija, ZU, Sabbath, Rage against the Machine, Lamb of God, Machinehead, A Perfect Circle, Panthera, Them crooked vultures, Kellermensch, Audioslave og Radiohead siger dig noget, så skriv endelig! Jeg brænder efter at få sunget/skrevet/headbanget/kreeret noget.

 Mail = Baurnesut@hotmail.com  - jo tættere du bor på mig, jo federe.

Barneygum
Barneygums billede
Re.:Sanger søger heavyguitarist/band århus!

Hey!

Det lyder sgu godt det du har gang i der.

Jeg bor også lidt udenfor Århus. Har spillet guitar i 2 år ca nu. Jeg er godt nok ikke så god til solo'er endnu. Men er rigtig god med power-chords. Som du siger, de tunge grooves. Jeg spiller meget System of a down, rage against the machine osv. Er rigtig velkendt med metallica riffs. Er begyndt at lære noget Black sabbath og andre gamle kunstnere.

Er rigtig intresseret i at starte i et band eller bare møde andre at jamme med.

Og ja det lyder jo rimelig perfekt det du snakker om :D

Er helt sikkert klar på at gå amok med noget nice metal!

Er 20år btw :)

Tilføj kommentar