Sangerinde søger band i Odense

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Sangerinde søger band i Odense". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
1 indlæg / 0 new
CeciliaJ
CeciliaJs billede
Sangerinde søger band i Odense

Heeeeeej! 

Jeg er en frisk, livsglad 20-årig jurastuderende, som savner at udvikle min kreativitet via musik. Da jeg netop er flyttet til Odense søger jeg derfor et band til at udleve dette:) 

 Jeg har sunget i band i de sidste 4 år og nyder det! Det har betydet så meget - Jeg leder efter venskaber, sjove og hyggelige timer hvor der skal gives gas! I de 4 år, har jeg ude og spille til div. fester, og jeg har derfor lidt erfaring i forhold til at stå på en scene og er ikke bleg for at udvikle mig, hverken på den ene eller anden måde - en festabe er man vel altid ;) 

Jeg synger gladeligt det meste - pop/rock, blød rock er det jeg har sunget mest af før. Er bare vild med musik! :D 

Ud over at synge kan jeg spille klaver og en smule guitar. 

Jeg savner bare at mødes og få spillet en masse lækker, god, fed musik! Ja, så hvis i savner et smilende, glad input til jeres band eller kender andre som lige står og mangler netop dét, så kontakt mig på mail eller mobil. Skriv endelig hvis i har nogen interesse af nogen art ;)!
 

Mange hilsner Cecilia Jensen


Mail: cilus_93@hotmail.com

Tlf: 50 90 80 70 Håber at høre fra nogen af jer ! :D

Tilføj kommentar