Sceneshow

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Sceneshow". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
4 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
Oblivion
Oblivions billede
Sceneshow

Spillede lige en koncert i går på mit gymnasium for en masse nye fulde 1.g'ere og synes egentlig selv at vi gav den ret godt gas. Vi kom til at snakke om at vi egentlig synes det var vigtere at der var tryk på end at det lød godt og var teknisk korrekt. Så ville jeg høre om der er nogle her der har nogle tips til sceneshow. Ting der ser fedt ud eller lyder fedt live. Mit bidrag (lidt jeg også brugte i går):

Efter sluttonen i en sang gå hen til forstærkeren og frembring en feedbacktone ved at holde guitareren hen foran. Når tonen er tydelig så gå helt amok på whammy'en. Det giver den sindsygeste lyd Laughing

I en solo så tag fat i gribebrædtet med højre hånd og løft guitareren op i luften mens du tapper med venstre hånd. Så Steve Vai gøre det og det ser vildt fedt ud hvis man gør det i én hurtig bevægelse.

Håber nogle af jer har nogle bidrag eftersom jeg elsker at forbedre mit sceneshow og generelt elsker at stå på en scene.

chupon
chupons billede
Re.:Sceneshow

jeg plejer at syre totalt ud i soloer, rulle rundt på gulvet og få tøsen(guitaren) til at skrige sygt.... og efter sangen er slut

guitarbagge
guitarbagges billede
Re.:Sceneshow

Skaf dig en trådløs, det er meget overraskende på steder som gym, hvor de ikke forventer de helt vilde, at rende ned til publikum når man spiller solo..

Er i to guitarrister kan i spille på hinandens guitarer imens i selv har jeres egen på...Der er jo også klassikerne som scissor kick eller at stille sig op på stortrommen..

guitarbagge
guitarbagges billede
Re.:Sceneshow

Her er lige et par moves på luftguitarLaughinghttp://www.airguitaraustralia.com/moves.htm

Der bliver også holdt VM i luftguitarhttp://www.airguitarworldchampionships.com

Der er mange fede moves at finde, de er jo inspireret af "ægte" guitarheroesTongue out