Sparringspartner til guitarmusik a la pop, rock og country m.m.

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Sparringspartner til guitarmusik a la pop, rock og country m.m. ". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
1 indlæg / 0 new
shadowguy
shadowguys billede
Sparringspartner til guitarmusik a la pop, rock og country m.m.

Jeg søger en person, der, lige som jeg selv, har en vis erfaring ikke bare på guitaren men også i det teoretisk. 

Jeg har på amatørbasis i mere end 19 år spillet lead guitar i et 50'er / 60'er band og spillet henved 240 jobs - stort og småt. Jeg ønsker nu at lægge mere tid l at komponere instrumentalmusik med hovedvægten på guitaren, samt fremtrylle nye licks og tags.

Jeg forestiller mig, at vi kan give hinanden inputs og inspiration og lyst til nye genrer. Jeg ville f.eks. vildt gerne høre, hvordan mine melodier lyder i andre hænder; måske endog andre instrumenter!

Jeg bor i Lynge og er den glade ejer af eget lille øvelokale med en BR 1600CD, hvor ideer og råskitser (hel- og halvfærdige melodier) bliver lagt.

Er du kommet lidt op i årene, som jeg - 63, er det ingen hindring; alderen vil ikke være et issue. Jeg forventer blot du er mobil og har lysten til musik.

Jeg håber, at der er nogen derude, som vil tage udfordringen op:-)); helst i omegnen af Allerød, Hillerød, Frederikssund og Hørsholm.

Shadowguy

Tilføj kommentar