Steve Vai (guitar+træning)

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Steve Vai (guitar+træning)". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
3 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
RalleJimJam
RalleJimJams billede
Steve Vai (guitar+træning)

Hej alle :). Jeg har to spørgsmål :).
1. Jeg søger en guitar som vil være god til at spille den slags musik Vai spiller og det behøver ikke nødvendigvis at være en Jem guitar :) . Prisen er på mellem 8-15 tusind (har kun 8 nu xD..) Eller synes i jeg skal spare mere sammen og så købe en af de dyrere JEM modeller?
2. Kan i komme med nogle træningsmetoder som kan hjælpe til at blive hurtig og sådan på guitareren ligesom Steve Vai? :).
Synes i jeg bare skal køre løs med en masse af hans sange? eller er der måske nogle øvelser som er specielt gode til at blive hurtigt? :).

 

Spooky_tom
Spooky_toms billede
Re.:Steve Vai (guitar+træning)

En Ibanez fra RG linjen opfylder de krav du stiller. F.eks en RG3120F eller RG1570MRB. Jeg har selv både en Jem og et par RGére, og foretrækker faktisk Wizard halsen frem for Jem-halsen. Men smag og behag.

Hvad angår speed. Fokuser på alternate picking. Øv med metronome, og spil ALDRIG hurtigere end at plekter og fingre er fuldstændig synkroniseret. Om du så øver skala-sekvenser du selv finder på, eller om du finder et løb fra en af Steve Vai´s sange er underordnet. Et forslag kunne være det løb han laver i The Attitude song.

Sidst, men ikke mindst. Vær tålmodig. Teknik tager tid at opnå.

Spooky_tom

Og mens jeg husker det. Øv med ren lyd. Specielt i starten.

:: Redigeret den: 23-06-2007 13:09:46::

RalleJimJam
RalleJimJams billede
Re.:Steve Vai (guitar+træning)

Ok:). Tusind tak :). Jeg tænkte på? JEM555'eren er den så dårlig som folk siger? Altså går den så hurtigt ud af stemning? Jeg har hørt at på de nye er der Edge pro III på .. har Aage fået dem? Jeg var inde i aage og spørge efter JEM's og der fik jeg at vide at de var udsolgt og at der ville komme nogle nye om ca 1-2 uger:)