Stor sangskriver camp i Aarhus

Du er her

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Stor sangskriver camp i Aarhus". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
3 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
Lomholt
Lomholts billede
Stor sangskriver camp i Aarhus

Der bliver i forbindelse med spotfestival i år, afholdt en sangskriver camp hvor store internationale sangskrivere kommer og skriver musik med lokale og nationale navne. Hvis det har interesse, kan i læse mere på http://www.aarhuscalling.com, hvor der også er mulighed for at søge om deltagelse.

Med venlig hilsen,
Christian

Jeppeand
Jeppeands billede
Re.:Tabs hjælp

Jeg havde lige et ekstra spørgsmål, hvis man nu skal spille streng e bånd 7, og streng d bånd 6 samtidigt. (se eks.) Kan man så kun gøre det ved at droppe plekteret, og bruge to fingre istedet. Eller kan man dæmpe de 2 andre strenge der ligger imellem, ved hjælp af en finger, også spille alle fire strenge samtidigt med plekteret.

Jeg håber at i kan forstå hvad jeg mener

/Jeppe

Marcatch
Marcatchs billede
Re.:Tabs hjælp

Hej når noget er i parentes så er det en "ghostnote" som skal spilles meget lavt. Og ja man kan enten picke de to strenge eller mute dem er ligget imellem, elller være sindsyg hurtig og spille dem begge i et splitsekund. Jeg mener dog at den bedste lyd kommer hvis man picker dem.