streng tykelse

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "streng tykelse". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
3 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
kasper
kaspers billede
streng tykelse

hej jeg har købt en brugt esp LTD kh 202 og vllle tune den ned til D og nogengange drop C så skulle havde sat nogle tykkere strenge på men havde kun ernie balls 12-56 liggende så dem satte jeg på havde dem på et par dage og syntes de var lidt tyke at spille på men blev også bange for at de træk for meget i træet, så pillede dem af... har ikke så meget erfaring inde for streng tykelser også videre, har ikke så meget styr på hvad tykelse strenge jeg skal bruge ved bare de skal være tykkere ihvertfald til drop c... me mine spørgsmål er kan jeg havde skadet guitareren ved at havde så tykke strenge på til D, og hvad er den bedste streng til d/ drop c tuning og er der nogen strenge man både kan bruge til D/drop C og til standard E tuning.... hvilket streng mærke er det bedste? de andre strenge jeg før har brugt til Standard E er Daddario super light gauge 009- .042 det var dog til en anden guitar men der syntes jeg også de var lidt tynde så ville også gerne havde anbefallet nogle andre til det.... spiller mest inden for Heavy Genren.... det skal lige siges at kh202 har floyd rose hvis det har indflydelse....... og lige en ting til hvor højt skal floyd rosen helst sidde? for jeg syntes strengene er lidt for højt over gribe brættet.. undskyld det rodede indlæg håber på svar :-)

Binzerking
Binzerkings billede
Re.:streng tykelse

Hej.

Jeg går ud fra, at den ESP, som du har købt, var med .009 stringe også? For i så fald, så skal den justeres, så den kan holde til at have tykkere strenge på og stemmes så langt ned. Det er ikke rart at spille med 012, når den er i normal stemning, men når den er stemt langt ned, hvor strengene ellers vil virke hele gele-agtige, så er det godt med tykkere strenge. 011 vil måske være nok.

MEN jeg ved ikke så meget om, hvordan man justerer guitaren, så den passer til strengene, og det lyder heller ikke til, at du selv har prøvet det meget før. Det er vidst også endnu sværere med floyd rose, så jeg synes absolut, at du skal tage ind i en musikforretning eller til en guitarbygger og høre dem*/ham ad om, hvordan det skal gribes an :)

Jeg håber, at det hjalp bare en smule.

Mvh

Mads

kasper
kaspers billede
Re.:streng tykelse

tak for svaret har fundet ud af det :-)