til alla guitarrister

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "til alla guitarrister". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
15 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
great-tiger
great-tigers billede
til alla guitarrister

hvis i gerne vil bleive ved med at spille guitar, så skal i sørge for at holde jeres guitar i en fornuftig højde. hvis den hænger nede omkring knæene, så får i noget som hedder scene-skede.hinde-betændelse, og det er enden på jeres musik, hvis det sker. det kan også ske ved at skrive forkert på et tastatur. men den pirmære grund, er at guitareren hænger for langtnede. lagt de fleste af dem der har det, er guitarrister.. eller skulle jeg sige var!!


så hvis i gerne vil blive ved med at spille, så strem remmem op, og løft guitareren op fra knæene. det ser jo ikke engang godt ud,og det er enden på dit guitarspil....

kristian_gb
kristian_gbs billede
Re.:til alla guitarrister

Blive lige nødt til at kommenterer lidt...

Det hedder SENE-skede-hinde-betændelse. Det har intet med en scene at gøre.Får man SKHB er det absolut ikke enden på karrieren. Men det er vigtigt at man holder pause fra guitaren i en længere periode. Ellers KAN det blive en kronisk skade. At SKHB opstår fordi man har guitaren hængende ved knæene er opfundet af guitarlærerer der ikke vil have at deres elever spiller sådan. Fakta er, at holder man rigtigt på guitaren og sørger man for at få løsnet op i hånden (ryst den en gang imellem når du spiller) så er det sgu ligemeget hvordan man står med guitaren. Så skal man selvfølgelig huske at passe på ryggen.

Incubus
Incubuss billede
Re.:til alla guitarrister

Lige præcis kristiangb... Det er en myte at det specifikt er derfor.. Så længe du holder rigtigt er det ligegyldigt hvor den sidder...

personligt har jeg min temmelig langt nede og har aldrig haft smerte problemer, men det får jeg tilgengæld når jeg i ny og næ låner en guitar hvor den hænger midt på maven...

Momse
Momses billede
Re.:til alla guitarrister

Ja man skal selvfølgelig finde sin egen stil, for mig betyder det at guitaren hænger relativt højt oppe, så jeg næsten ikke vinkler mit venstre håndled (højst en 15-20 grader) og så har man også et bedre tryk med tommelfingeren på halsen. Men vi er da heldigvis alle forskelligt indrettet så hvis man synes det er sejt at ligne en pukkelrygget gorilla så for min skyld ingen alarm.

Incubus
Incubuss billede
Re.:til alla guitarrister

Ja man er da ikke i tvivl om hvad du mener!!! Men hvad, hvis man har lyst til at ligne Johnni Hansen fra Kandis så er det da også helt fint med mig.

FixEd
FixEds billede
Re.:til alla guitarrister

nu er det bare min mening, men dem guitarister der har guitaren hængene over hofterne, ser komplet latterlige ud. Det ser meget federe at ha den hængende under hofterne.

Men hvad er det der Sene skede osv. halløj? Er det noget der kommer i skeden? For så sku jeg hvis ikk ha nogle problemer  Eller kommer det i ryggen?

Skal lige siges at min guitar hænger lige præcis nede under hofterne så jeg ikk ligner en idiot /(Efter min mening )

Incubus
Incubuss billede
Re.:til alla guitarrister

Seneskedehindebetændelse er en lidelse i dit håndled der gør at du stort set ikke kan bruge din hån på nogen mulig måde... det kommer af at bruge hånden forkert, men selvom du har guitaren hængende langt nede så er det altså meget forkert at folk siger det er vejen til seneskedehindebetændelse. det passer simpelthen ikke. Så længe du sørger for ikke at få ondt i håndleddet vil der ikke ske noget..... Guitaren skal hænge der hvor DU føler det er bedst for DIG... du skal sgu ikke lytte til hvad folk siger... Nogen mener det ser tåbeligt ud at have den langt nede... jeg mener der ser tåbeligt ud at havde den for langt oppe. Sådan er vi jo så forskellige.

FixEd
FixEds billede
Re.:til alla guitarrister

ja det er det jo.

Men jeg har dog nogle gange ondt i min hånd. Men det er ikke ligefrem leddet, det er der lige under min tommeltot. Det ved jeg ikk hvor kommer fra?

Men jeg kan bedst ha det til at hænge lidt nede for så syntes jeg selv det er næmmest at palm mute.

Mingus
Minguss billede
Re.:til alla guitarrister

Neeej neeej neeeej!!! Nu har jeg da aldrig hørt!

At spille guitar er jo ikke det om det ser godt ud eller ej. ALTING NU OM DAGE SKAL BARE SE GODT UD! DET ER JO DET INDRE IKKE DET YDRE DER TÆLLER!

Hvis man spiller pisse godt guitar med guitaren (Over hofterne) Så nytter det ikke noget at spille elendigt guitar under hofterne bare fordi det ser SEJT ud!!

 

kristian_gb
kristian_gbs billede
Re.:til alla guitarrister

Når man står på scenen og skal til at fyre den vildeste solo af så er det sgu ligemeget hvor teknisk god man er hvis man ikke føler sig cool. En live solo er 75% attitude og 25% teknik.Om du føler dig sej med guitaren hængende under hagen eller under knæene er sådan set ligemeget. Så længe du selv føler at du er verdensmester og udstråler det så påvirker det også musikken 100%.

JamJam
JamJams billede
Re.:til alla guitarrister

"så hvis man synes det er sejt at ligne en pukkelrygget gorilla så for min skyld ingen alarm. "

LoooooL Momse du har da også lige fremstillet et sjovt billede den var go´ Hvis man så lægger grimassene til så er man direkte til zoologisk have.

Incubus
Incubuss billede
Re.:til alla guitarrister

Det var jo heller ikke det diskussionene kørte på.... postulerede jo bare at det er fuldkommen ligegyldigt hvor højt/lavt du har den hængende så længe det passer dig bedst!!!!!

angryplague
angryplagues billede
Re.:til alla guitarrister

Jeg har selv svært ved at bestemme mig for den rette højde. Når Guitaren hænger lavt, er det anstrængende at spille barré akkorder, og det er svært at sprede fingrene så man kan spille noget a la  -   E 12h15h17t19p17p15p12, eller akkorder som X-X-7-9-6-10.

Til gengæld synes jeg det er mere afslappende for skuldrene og ryggen, fordi du bare kan lade armene hænge slapt ned. Når jeg spiller med guitaren højere oppe kommer jeg tit til at spænde i skuldrene.

Jeg tror at det er nemmest for guitarister med store hænder, at have spaden hængende lavt. Jeg tænker først og fremmest på at kunne spille godt, og jeg har små hænder.

MayFan
MayFans billede
Re.:til alla guitarrister

Jeg kan slet ikke stå behageligt, for min guitar rammer mit hofteben, og det er ret træls i længden.

Og hvis jeg har den ved knæene, ja så kan jeg ganske enkelt ikke spille.

Jan M
Jan Ms billede
Re.:til alla guitarrister

Her er hoftebenet intet problem...