Til Gibson0!

Du er her

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Til Gibson0!". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
4 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
budde89
budde89s billede
Til Gibson0!

Til Gibson0:

Nu har jeg to gange set dig spamme på forummet. Den første gang var i komponistforaet og anden gang var i guitarforaet. Med spamming mener jeg din trang til at skrive flere indlæg hvor der blot star gibson les paul eller lignende utallige gange.

Jeg ved ikke med andre men det begynder at irritere mig. Som sagt er det første gang jeg har set det her på guitarens foraer, og jeg håber så sandelig ikke det er en vane der vil blive hængende her, så STOP VENLIGST DET GØGL!

Er ikke admin  så kan ikke true dig med ban eller lignende men som bruger af siden gennem flere år opfordrer jeg dig til at respektere vores (vi andre medlemmer, red.) ønske om en brugbar og konstruktiv side!

Jonathan M.e
Jonathan M.es billede
Re.:Til Gibson0!

Rolig nu

Novo[blokeret]
Novo[blokeret]s billede
Re.:Finale NotePad

- og hvordan får man den til at lade være med selv at sætte pausetegn?

27.03.06 02:10
Hmm.., så må jeg vel finde på noget andet ...:: Redigeret den: 27-03-2006 02:13:34::

budde89
budde89s billede
Re.:Til Gibson0!

var bare en opfordring om at behandle forummet med den respekt det fortjener. Se evt. datoen samt indlæg fra omtalte brugerfør denne periode.

Er dog tilfreds da opfordringen blev imødekommet (tak for det) :)

Tilføj kommentar