Tung Blues

Du er her

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Tung Blues". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
3 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
jansabro
jansabros billede
Tung Blues

Så er der tung guitar fræsende blues . På mymusic.dk kan I finde nummeret Aint Got The Blues .
Tjek det ud og kom med konstruktiv kritik Laughing
:: Redigeret den: 2008-2-18 19:46:8::

budde89
budde89s billede
Re.:Tung Blues

uh... hvis jeg skal være ærlig så synes jeg den mangler dynamik... det er lidt som at sætte sig ind i en bus på pause... man regner med at den kører men efter at have ventet længe opdager man at den bare holder stille... desuden synes jeg, at din guitar ikke er kontant nok og har alt for meget rumklang på... måske lidt hårde ord, men hvis du arbejder lidt med det så tror jeg at der kan komme noget godt ud af det...:)

jansabro
jansabros billede
Re.:Tung Blues

[Citat: budde89] uh... hvis jeg skal være ærlig så synes jeg den mangler dynamik... det er lidt som at sætte sig ind i en bus på pause... man regner med at den kører men efter at have ventet længe opdager man at den bare holder stille... desuden synes jeg, at din guitar ikke er kontant nok og har alt for meget rumklang på... måske lidt hårde ord, men hvis du arbejder lidt med det så tror jeg at der kan komme noget godt ud af det...:)[/citat slut]Du har helt ret....venstrehånds arbejde......men de sluger det jo råt på mymusic.dk :) derinde kan man slippe afsted med alt.... hehe