Twisted ?

Du er her

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Twisted ? ". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
5 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
badboy
badboys billede
Twisted ?

Sad lige og bankede et nummer sammen som som skal indspilles med bandet. Er ved at lave tekst.
Smid noget feedback..man kan jo altid blive bedre. 
Genren er vel hmm. lidt ligesom det John Fogerty laver....hvad hedder den slags ? Laughing

Skal lige siges, at vi nok bliver nødt til at lave leadguitaren om....men resten vurderer vi selv holder...hvad mener I ? 

Underlig mastering måske men mener selv, at basspillet er fedt, derfor Wink

budde89
budde89s billede
Re.:Twisted ?

mere level på guitaren. den bliver totalt utydelig og det lyder lidt sært. desuden er nummeret måske lidt ensartet.

Jeg foreslår at i sætter mere level på guitaren og arbejder på at omarrangere det lidt med et stykke som bryder lidt med resten.

olso1
olso1s billede
Re.:Twisted ?

UndecidedMy god, det må i kan gøre bedre

Momse
Momses billede
Re.:Twisted ?
olso1 skrev: My god, det må i kan gøre bedre

Til olso1: Når Badboy beder om feedback, mener han sikkert konstruktiv kritik og ikke bare en respektløs kommentar som din han ikke kan bruge til andet end at blive i dårligt humør af.  Og Badboy nummeret har faktisk nogle melodimæssige kvaliteter i sagtens kan bygge videre på, med en god tekst og en god sanger så kunne jeg godt tænke mig at høre det igen.  Ja guitaren skal helt sikkert laves om; væk med rumklangen det lyder som om den spiller i naboens hus med vinduet åbent i den modsatte retning. pianoet lyder meget ensformigt kan du ikke få keyboardmanden til at variere det lidt og trommerne er desværre også ret kedelige, få lidt fills ind, men det kan være det kommer naturligt når sangen kommer på. som Budde siger ville et C-stykke der bryder med med resten også klæde nummeret. Op på hesten igen og klø på så skal det nok komme.   

lasp
lasps billede
Re.:Twisted ?

Hej Badboy

Jeg synes, det er et fint lille nummer. Det er måske rigtigt, at der ikke er den store variation, men hvis det er meningen, at sangen skal være det, man lytter til og husker, så synes jeg, det er en hel god baggrund. Så jeg glæder mig til at høre sangen - men jeg kan da godt forstå, at folk på guitaren.dk gerne vil have, at guitaren er mere ambitiøs :o)

Slutningen synes jeg var lidt... øh... sjov?!?

Tilføj kommentar