Ukendt klassisk

Du er her

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Ukendt klassisk". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
4 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
Mr. Strat
Mr. Strats billede
Ukendt klassisk

Ja, jeg holder af en gang hård rock, men klassisk guitar musik står altid mit hjerte nært.

Måske en anelse sært af en femtenårig fyr som mig, men jeg har et frygteligt problem. Jeg har omkring 30 musikstykker på min pc, af klassisk guitar, men navnet er efter kopieringer fra andre pcer og så videre forsvundet. Jeg ved ærligt talt ikke et hak om min numre. Er der en internet side der kan finde navne på musikstykker og sådan?

Det piner mig!

 


:: Redigeret den: 2008-6-11 12:59:32::

AcousticPlayer
AcousticPlayers billede
Re.:Ukendt klassisk

Syntes ikke der er noget sært i at en 15-årig kan lide klassisk guitar. Det er der mange unge der kan.

Jeg tror det bliver meget svært på internet sider at finde 30 numre blandt alt komponeret klassisk musik. Vil foreslå at du smider dem på her. Kan være der så er nogen som kender nogle af dem.

:: Redigeret den: 2008-6-14 18:18:13::

budde89
budde89s billede
Re.:Ukendt klassisk

jeg er 19 og er vokset op med al slags musik... resultatet er at jeg kan lide stort set alt bortset fra rap, pop og techno... Især er det rock og klassisk jeg går mest op i så jeg finder det slet ikke sært at en 15-årig er til klassisk musik... mht. de 30 numre kan du jo finde en der har en ny sony-ericsson telefon... de har et program som kan genkende musik hvis man optager en lille af nummeret...

Mr. Strat
Mr. Strats billede
Re.:Ukendt klassisk

Jamen. okay da. Jeg har selv en sony med TrackID, men synes ikke at det virker, det har aldrig kunnet finde et hak for mig, måske er det bare mig der er noget galt med, men det synes jeg i hvertfald ikke virker.

Tilføj kommentar