Under The Bridge Pedal

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Under The Bridge Pedal". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
1 indlæg / 0 new
fez4life
fez4lifes billede
Under The Bridge Pedal

Mjallo igen igen.

Jeg kunne godt tænke mig "hele" guitar-effekten der kører i under the bridge. Specielt i introen.
Jeg sidder med en multi-effect-pedal fra Zoom der hedder GFX-1, men den er så ikke på der, måske er den, men kan nok ikke finde den. (den er lidt avanceret)
Men som sådan, er der så ikke også noget med at en pedal kan lyde forskelligt fra guitar til guitar alt efter hvordan mikrofonen opfanger det? (sidder med en Special Fender Squier, som jeg har fået at vide af venner, at den lyder ret godt, af en squier af være)

Jeg har fået at vide af en ven, at man kan som sådan bare gå ind i Musikhuset Aage og sige fx: "Jeg vil gerne kigge på en pedal der lyder som introen i Under The Bridge - Red Hot Chili Peppers". Men tvivler lidt.

Hvad skal man gøre for at ramme samme effekt?

Tvivler også stærkt på at der er nogle herude der ved hvilken effect han bruger :) - Men jeg kan se til koncerter at han bruger sin Fender Stratocaster til sangen, men i musikvideoen bruger han en Fender Jaguar (guitarer i musikvideoerne passer jo ikke altid)

Håber op nogle indlæg