VELVET REVOLVER JAM i København

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "VELVET REVOLVER JAM i København". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
5 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
demons54
demons54s billede
VELVET REVOLVER JAM i København

2 gutter på 27 og 28 (trommer og rythm guitar) søger bassist, sanger samt leadguitarist til opstart af velvet revolver jam band, med henblik på at få live jobs i dk. Vi søger folk der har de fornødne evner samt den rigtige Rock N Roll attitude.
Vi har begge spillet vores instrument siden 2001 med pauser. Vi har ikke øvelokale pt, men er tæt på at få et. Men har du selv adgang til øvelokale kan det også være en mulighed at bruge det.  Kontakt mig endelig på mail eller telefon for yderligere oplysninger.
John (trommer)
Johns myspace: www.myspace.com/kong_john

Michaels myspace: www.myspace.com/manden_med_den_sorte_hat

nopzen
nopzens billede
Re.:VELVET REVOLVER JAM i København

Danm it argeligt jeg ikke har spillet nok velvet :/ kunne ellers godt finde på at apply, spiller selv Rythme lead guitar (men skal fin pudse meget på min lead).

Nick Ek
Nick Eks billede
Re.:Hjælp!!

Der er en fejl i jeres skema. Så det virker ikke. Super irriterende når man lige har gjort sig umage med en detaljeret besvarelse.

 

Fejlen er :

Punkt 1.7 På en skala fra 1 til 5, hvilke af disse områder synes du skal indgå på en musikbutiks hjemmeside, hvor fem er meget vigtigt?

Her svarer jeg så hvad jeg synes jeg mener er passende. Men når jeg trykker "send besvarelse" så får jeg beskeden "Hver rang fra 1-5  skal bruges én  og kun én gang!" Sikke et surt opstød.

Så ændrer jeg besvarelsen så det kommer til at passe med at jeg kun bruger ét tal én gang. Men så kommer næste problem med at der jo er 6 felter men kun 5 tal!

 

Hvis det havde virket så fik I min besvarelse...

Spooky_tom
Spooky_toms billede
Re.:Hjælp!!

Er jeg den eneste der synes skemaet er lidt utroværdigt? Punkt 1.7  skal man karaktergive 6 spørgsmål med tallene 1-5, og hvert tal må kun bruges én gang. Hmmmm...

Spooky_tom
Spooky_toms billede
Re.:Hjælp!!

Vi må have skrevet indlæggende på samme tid.

Tilføj kommentar