Vurdering søges. Oscar Teller.

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Vurdering søges. Oscar Teller.". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
4 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
rofleren
roflerens billede
Vurdering søges. Oscar Teller.

Hej, jeg har købt en guitar til min mor for 200 kr på loppemarked. Den skal nok ikke sælges, da hun er glad for den, men ville bare gerne høre en vurdering. Stand, lidt slidt, men ellers dur den helt fin.
Det er en Oscar Teller fra ~1970, tror jeg. model nr. 3.
Der står "anno 1940" - serienummer 400108
Har kvittering, hvor den er solgt i 1978 for 1620kr.
Nogle der har en idé?

murphy
murphys billede
Re.: Vurdering søges. Oscar Teller.
Du har gjort et rigtig godt køb dér!
 
Teller guitarerne er kvalitetsguitarer, lavet af dygtige håndværkere og gode materialer 
murphy
murphys billede
Re.: Vurdering søges. Oscar Teller.

 

Det er lidt svært at sige noget om værdien.

Hvis man er ude efter en Teller fra 70´erne så ved man som regel hvad man har med at gøre, og så ville mit bud være 800 til 1000 kr. 

 Cool

Bozo
Bozos billede
Re.: Vurdering søges. Oscar Teller.

Oscar Tellers guitarer er simple gode instrumenter lavet i ægte træ (dvs. ikke lamineret træ). Deres dæk i massivt gran har gjort at deres lyd med tiden har udviklet sig til at blive bedre og bedre.

Så, hvis du søger en god klassisk guitar til billige penge er en Oscar Teller et godt valg, men hvis du søger en investering så er en Oscar Teller en dårlig forretning på nuværende tidspunkt, de fleste bliver solgt på dba for en pris mellem 700 og 2000 kr. efter tilstanden og modellen (der er nogle få high end modeller som er mere eftertragtede end andre)men måske om 10-20 år, hvem ved...

Hilsen

PS, jeg tror ikke at din er en high end model.... :(