Golden Grey søger Bassist

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Golden Grey søger Bassist". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
1 indlæg / 0 new
ErikBasse
ErikBasses billede
Golden Grey søger Bassist

Vi er en hyggekvartet med trommeslager, sanger + saxofonist, guitarist, pianist og den plads hvor vi mangler dig som bassist. Vores bassist har desværre forladt orkesteret for at hellige sig NGO arbejde i stedet.
 
Vores repertoire ligger et sted imellem traditionel jazz og Big Band musik. Vi kan bedst lide at spille arrangeret musik frem for den gængse: "4 skæve og en tur til hver". Vi prøver bl.a. at finde verse stykker frem som alle har glemt, og derfor ikke spiller. Vi forventer derfor at du kan følge med på et stykke papir og spille efter akkorder.
 
Vi har et øvelokale (gratis) her i Hørsholm med diverse instrumenter, bl.a. en god bas forstærker, som du kan bruge kvit og frit. Så det eneste du skal medbringe til øvning, er dit instrument.
 
Om du spiller el bas eller kontrabas spiller ikke den store trille, blot du vil medvirke til at få musikken til at swinge.
 
Vi øver hver torsdag mellem 19:00 og 21:30, og følger skolernes fridags- og ferieplaner.
 
Hvis du kunne tænke dig at høre hvad vi laver, så gå til hjemmesiden: www.hørsholm-jazzkompagni.dk og under "Orkestre" finder du Golden Grey.
Vi er kun glade amatører og har ingen ambitioner om en lang og succesfuld musikkarriere, da vi alle er 50+ og har været musikalsk aktive det meste af vores liv.
 
Slå på tråden og lad os få en snak.
 
Hilsen Erik
51 88 01 31
erik.lepine@gmail.com
 

Tilføj kommentar