Hvilken brugt semiakustisk skal jeg vælge?

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Hvilken brugt semiakustisk skal jeg vælge?". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
2 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
DieFeuer
DieFeuers billede
Hvilken brugt semiakustisk skal jeg vælge?

Hej alle
- og tak for medlemskab

Jeg har spillet guitar i mange år efterhånden (15 år ca). Rent teknisk er jeg dog ret elendig. Jeg kan spille de fleste akkorder og de fleste sange så det lyder udmærket. Mest på EL dog. Men ikke noget der ville imponere den garvede guitarist.
Men nu er tiden så kommet til at jeg for alvor vil lære en bedre teknik. Og i den forbindelse vil jeg nu finde en ordenlig semiakustisk guitar. Den jeg har i forvejen er simpelthen så svær at lave rene toner på (selvom mine fingerkræfter er udmærket). Og det smadrer sgu lidt  motivationen, at lyden bare ikke er så nem at få ren. Jeg må oftest spille med capo bare for at det er tåleligt at spille barré i længere tid ad gangen

Jeg har i flere forskellige sammenhænge prøvet at spille på bedre akustiske og semiakustiske guitare, hvor jeg får en ren lyd med den halve fingerkraft.

Mit budget er på maks 3000 kr, da det nødigt skulle blive overkill. Jeg tænker at det skulle være et rimeligt beløb for en brugt guitar som er udmærket.  
 PS. jeg er ude i western!

Jeg har vedhæftet den guitar jeg spiller på, på nuværende tidspunkt

Håber der er nogen der kan vejlede mig mht. mærker - evt. eget salg? - links til annoncer

Mvh.

Frederik Ebbekær

Fridrikur
Fridrikurs billede
Der er kommet nogle

Der er kommet nogle kommentarer til dit indlæg inde på Guitarens facebook side:
https://www.facebook.com/guitaren.dk/posts/2682651755109133?notif_id=154...

Med venlig hilsen
ADMIN