Vurdering af guitar

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Vurdering af guitar". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
3 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
Stefan Holler S...
Stefan Holler Sørensens billede
Vurdering af guitar

Hej derude. Der er dukket en gammel guitar op fra gemmerne, som jeg godt kunne tænke mig lidt info om. Det drejer sig om en rimelig sjælden Maruha Gakki F Hashimoto w340 fra 1976. Den er i rimelig stand af hvad jeg kan se, dog mangler der en stemmeskrue og et par strenge. Den er meget svær at finde info om på nettet. Det skulle efter sigende være en japansk kopi af en Martin guitar. Er der et market for sådan noget derude et sted. Er der nogen der kan give en vurdering af hvad den måtte have af værdi. Mvh Stefan.

Jørgen R
Jørgen Rs billede
Desværre, kender jeg ikke den

Desværre, kender jeg ikke den pågældende guitar der umiddelbart minder om en D35, men jeg har selv en Hashimoto klassisk som spiller ganske fint og i god byggekvalitet. Jeg har selv lige postet et spørgsmål om der er nogen der kender Winz Guitars? Den pågældende guitar minder meget om Taylor i kropsform, hoved og stol, men jeg kan ikke finde noget på nette om den. Måske du kender den?
Med venlig hilsen Jørgen

Mrjohnjohn
Mrjohnjohns billede
Jeg har selv en F.hashimoto

Jeg har selv en F.hashimoto W380. Velbyggede japanske guitarer fra 70er tiden. Den er måske ikke det store værd, men lydmæssigt er den god. Fandt dette katalog da jeg engang lavede en lille research på guitarerne: http://jedistar.com/images/August18/1977-Hashimoto-Catalog.pdf