Gratis plugins

Gratis plugins

Du er her

I disse kriseramte dage er det nok meget rart at kunne slippe for at betale for sit software. Helt legalt forstås. Der findes nemlig en del gratis guitar plugins du kan bruge til at lægge effekter på din guitar. De fleste er mindre udgaver af programmet udviklet af producenten selv. Såsom Slego der er et relativt nyt guitar fx plugin lavet af Overloud som også laver TH1 og TH1 triode. Desuden har Native Instruments udgivet en mindre udgave af Guitar Rig 4, kaldet Guitar Rig 4 Go.

GUITAR RIG 3
GUITAR RIG 3 GO er et gratis guitar software, der tilbyder nogle af de mest eftertragtede komponenter fra det legendariske GUITAR RIG 3: Bly 800, Skreamer og Delay Man. Disse fantastiske emuleringer giver en reol fyldt med professionelt udstyr. Du kan fremskaffe dine egne signatur toner på ingen tid. GUITAR RIG 3 GO byder på samme nemme måde at bruge interfacet, og deb kompromisløse lydkvalitet, der har gjort GUITAR RIG legendarisk. Med både tuner og båndoptager moduler kan du afspille og optage dine musikalske ideer straks

Her er nogle af de links* vi har fundet på nettet. Du er meget velkommen til at skrive links til andre plugins her i kommentar feltet. Men husk det skal være GRATIS plugins. Om det kører på mac eller pc er underordnet.
  Guitar GO gratis guitar forstærker emulering
  Guitar GO gratis guitar forstærker emulering

  Slego
  Slego giver guitarister lov til at slå sig løs med nogle af de bedste guitarforstærkere med brug af den samme motor som forstærker emulerings programmet Th1, gratis, som er Overloud's flagskib.
  - Meget let at spille: Du skal bare tilslutte din guitar til computeren, og så vælge en forudindstillet og spille - Syv knopper på toppen af grænsefladen gør det muligt at justere tonen i din slego - Input og Output niveau knapper har peak indikatorer - Nøjagtig Tuner at forenkle guitarstemning selv, mens du spiller - 32 presets, der kommer fra Th1 med rige virkning opsætninger - Presets har glidende overgange, som ikke forårsager ubehagelig klik eller drop outs - Slego er et separat program til Mac OS X 10.4 eller nyere og Windows XP eller højere.

  Slego er et gratis guitar effekt program
  Slego er et gratis guitar effekt program

  *Lånt fra lydmaskinen.dk

  Anonyms billede