Kom langt med 3 akkorder

Nu har du lært tre akkorder, men hvordan kommer du nu videre. Skal du bare terpe flere akkorder eller skal du bruge dem du kan nu til at spille en del sange?

Du er her

Nu hvor du har lært de her 3 akkorder kan du hurtigt spille et hav af sange ved at skifte imellem akkorderne. Og du kan nu vælge mange flere akkorder i vores store akkordoversigt. Men vi anbefaler at du ikke går for hurtigt frem og istedet bliver fortrolig med disse 3 akkorder. Starter stille og roligt med at øve de her 3 akkorder på forskellige sange.

D akkord
De fleste guitarlærere anbefaler at man starter med dette greb. Akkorden hedder D som du ved, eller mere korrekt "D dur"

A akkorden, den kender du også
Denne akkord hedder A-dur. Skifter du imellem A og D kan du spille et hav af country og folkesange, prøv dig frem. DU kan spille flere sange end du tror med kun to akkorder

G akkorden er svær, men du kender den allerede og har nok prøvet at øve den ind
Denne akkord hedder: G-dur. Uha ja den er lige så svær at gribe som den ser ud, men øv dig godt og så kan du det uden problemer. Hej nu kan du allerede 3 akkorder! Og vi holder en pause her. Er du blevet akkordsulten så klik her for flere akkorder

Bemærk de 3 akkorder du har lært her er såkaldte spanske akkorder.

Anonyms billede