Pull Off Lick 2

Du er her

I dette pull off lick skal du som i det første Pull Off lick markere hvert slag i tonerækken og kun anslå det første slag i højre hånd.

Vi så i lektionen omkring Pull Off lick 1 at brug af pull off kan forfine dit fingerspil til det ypperligeste. Og med den rette teknik som det er vigtigt at man opøver langsomt, så kan man nemt få det lært. Men det er meget vigtigt at tonere faldet præcist på de gældende slag, for ellers kan det hurtigt komme til at lyde sjusket. Det er derfor at vi i videoen også spiller øvelsen langsomt og uden pull off, for at markere rytmen.

I denne lektion fortsætter vi hvor vi slap og præsenterer en anden slags pull off lic. I dette pull off lick skal du som i det første Pull Off lick markere hvert slag i tonerækken og kun anslå det første slag i højre hånd. Bemærk at jeg i den langsomme gennemang af tonerne spiller med fingerspil i højre hånd, det er ikke nødvendigt. Faktisk er det bedst kun at bruge tommel eller plekter til at anslå tonerne med, da det vigtigste arbejde i et pull off lick ligger i venstre hånd.

Pull off lick 2
Pull off lick 2

Igen må du meget gerne indøve stykket langsom, og uden pull off i starten.

Bemærk at Lick er et fint ord for at skabe en guitar effekt der kan imponere. Mig bekendt findes der ikke noget tilsvarende ord eller begreb på dansk.

Facebook kommentarer

Del Pull Off Lick 2 lektionen på de sociale medier