Download og øv lektionen med Guitar Pro

Guitar Pro 7 æske
Tirsdag, 28 august, 2018 - 16:16

Til de fleste lektioner på guitaren.dk er der mulighed for at downloade en Guitar Pro version af det nummer eller den sang der bliver gennemgået. Det giver dig en masse fordele som guitarist og især som begynder. Guitar Pro filen viser dig præcis hvor du skal sætte fingrene og i hvilke bånd tonerne bliver grebet, og ikke mindst hvilke akkorder der bliver brugt i sangen. Men endnu mere vigtigt er at du kan høre sangen ved at afspille den takt for takt, og spille med indtil du kan den. Og du kan ovenikøbet sænke tempoet (hastigheden) på sangen så du kan øve den i dit eget tempo, så får du alle detaljer med. 

Her er en opsummering af gode ting du kan bruge Guitar Pro til:

  1. Afspille sangen 

  2. Se sangens akkorder

  3. Se fingersætning

  4. Se i hvilke bånd tonerne i sangen ligger

  5. Se en levende oversigt over guitarens toner på gribebrættet

  6. Øve takt for takt

  7. Vælge den guitarlyd du ønsker - Jazz guitar, Elguitar, Fender, Gibson...*

  8. Vælge forstærker lyd eller guitar pedaler så sangen lyder endnu federe*

  9. Sænke hastighed på sangen (tempo)

  10. Udskrive en flot kopi af sangen

Det er helt gratis at downloade en guitar pro på guitaren.dk. Du kan downloade guitarlektionen ved at klikke på Guitar Pro ikonet eller vælge Download Guitar Pro. 

Bemærk at du skal have Guitar Pro programmet installeret på din computer eller mac for at det virker. Du kan også bruge Guitar Pro til iPad men det er en meget anderledes udgave end den til PC og Mac. Vi anbefaler desktop udgaverne!
Læs vores anmeldelser af Guitar Pro programmet inde under www.guitaren.dk/anmeldelser og se vores hjælp til at bruge programmet inde på https://www.guitaren.dk/guitarogcomputer

Sidst opdateret
Lørdag, 12 januar, 2019 - 00:27
Anonyms billede