Interview

Til tider har vi været heldige at fange dygtige og i endda verdens kendte guitarister som Tommy Emmanuel, Sungha Jung, Andy Mckee, Robben Ford og Doyle Dykes på kamera og mikrofon. Vi har også været heldige at få interview med kendte guitarister i Danmark som Finn Olafsson, Jacob Fischer og Stanley Samuelsen.

De tre nyeste interview

 • 1 Kommentar

  Interview med Salomon Jakobsson og Christian Brock

  Her bringer vi vores video interview med Salomon Jakobsson og Christian Brock. Glæd dig til et interview med en masse snak om guitar og især fingerstyle samt eksempler fra begge guitaristers talent på de seks strenge
 • Interview med Søren Bødker Madsen

  Vi mødte Søren Bødker Madsen i Kulturmaskinen, Odense, hvor vi fik et video interview med ham, hvor han, i en hyggelig atmosfære, fortæller om sin guitar, sin spillestil, og sine inspirationer.
 • Interview med Beatles Forever Live

  Vi fik en snak med medlemmerne af Beatles hyldest gruppen: Beatles forever live, der optrådte på Kulturmaskinen i Odense, februar 2016. Hør og se de tre medlemmer b.la. fortælle: hvordan ideen til konceptet opstod, hvordan rollerne er fordelt, og hvad der gør Beatles' sangskat så unik.
 • Interview med Finn Olafsson om ACHE guitar riffet i Expectation

  Finn Olafsson er mest kendt for at spille på en akustisk guitar, men i sin undgdoms år var han leadguitarist i rock bandet ACHE.
 • Interview med Stanley Samuelsen

  Stanley Samuelsen har lige fejret 50 års jubilæum som musiker. Han er ferm som de færreste indenfor fingerpicking genren, det på trods af at han er helt selvlært.
 • Interview med Raf Qu

  Vi bringer her et interview vi fik med fingerstyle guitaristen Raf Qu(Italien) som vi fangede efter at han havde givet en solokoncert på Jazzhus Dexter i Odense, 16. September d.å. I interviewet vil man kunne få smagsprøver på noget af hans musik i lyd og billeder. Både før og i selve interviewet.
 • Interview med Christian Brock

  Vi bringer her et interview vi fik med fingerstyle guitaristen Christian Brock(Odense) i forbindelse med hans solokoncert på Jazzhus Dexter i Odense, 16. September d.å. I interviewet vil man kunne få smagsprøver på hans musik i lyd og billeder.
 • Interview med Finn Olafsson om ”Video of the Month 2014”

  Fans af den akustiske guitars grand ole man, danske Finn Olafsson forkæles i disse dage eller rettere måneder af deres helt da han med projektet 'Video of the month' sender den ene guitarperle ud efter den anden. Finn Olafsson fortæller i dette interview med det norske musiktidskrifts magasin Blackmoon og guitaren.dk om det nyskabende guitar projekt.
 • Interview med Perry Stenbäck

  Vi mødte den svenske superguitarist efter en velspillet koncert med sang og guitar i forbindelse med Jamdays i Odense, ultimo juni 2014. Perry otrådte her med sit Cornelis Vreeswijk program sammen Henrik Kunz på kontrabas og Naja Storeberg percussion og kor.
 • Interview med Maria Elizabeth

  Maria Elizabeth er klassisk uddannet guitarist der for nyligt udgav sin anden solo cd Se med hjertet hvor hun synger sine egne pop sange og ballader.
 • Video Interview med Bjørn Berge med live musik

  Da Bjørn Berge gav koncert i Danmark i efteråret 2013 var vi med. Vi traf Berge backstage før han skulle spille koncert på Rytmeposten i Odense. Her gav den sympatiske nordmand sig god til at snakke med os i hyggelige og familiære omgivelser på en sofa. 
 • Til koncert med Vladimir Trishkin i Svendborg

  Superguitaristen Vladimir Trishkin optrådte i Arne B. Svendborg den 20 september 2013 med sologuitar indenfor genren klassisk guitar. Koncerten var afholdt i forbindelse med Det' klassisk begivenheden der arrangeres af Svendborg Musikråd og musiker Janet Vahl, og fik vi lov at filme denne. Tak for det!