Interview med Christian Brock

Interview med Christian Brock

Vi bringer her et interview vi fik med fingerstyle guitaristen Christian Brock(Odense) i forbindelse med hans solokoncert på Jazzhus Dexter i Odense, 16. September d.å. I interviewet vil man kunne få smagsprøver på hans musik i lyd og billeder.

Christian Brock er selvlært fingerstyle guitarist med en fortid som heavy metal musiker. I dag er det den akustiske fingerstyle genre eller spillestil der fanger ham. I interviewet kommer han b.la. ind på hvordan han bruger guitaren som et instrument til at skabe ny musik på, og hvorfor han føler sig hjemme med åbne stemninger. Desuden svarer han også på det obligatoriske spørgsmål der hedder: Hvilken guitar spiller du på.

Christian er selvlært guitarist, men har dog modtaget undervisning af Stefan Schackinger.

Om sit eget guitarspil skriver Christian på sin hjemmeside: At spille musik har været min helt store drøm siden jeg var helt lille. Jeg fik min første guitar, da jeg var cirka 6 år gammel. Og da jeg gik i første klasse, havde jeg allerede mit første band. Det, der virkelig fanger mig ved at spille guitar, er selve teknikken og det udfordrende og komplekse i musikken. Når noget musik er meget svært at spille, og man bare VIL spille det, så er det fordi, det betyder noget for en. Sådan har jeg det med guitarspil.

Tryk på PLAY i youtube videoen her på siden, og bliv meget klogere og nyd den herlige fingerstyle musik der udspringer fra denne unge talentfulde guitarist.

Anonyms billede