Interview med Helge Larsen

Interview med Helge Larsen

Guitaren.dk mødte sangskriver, guitarist og sanger Helge Larsen der promoverede sin nye cd Under de blinkende stjerner.

Vi fik en lille snak hvor han b.la. fortalte os at en af hans cder er meget vel modtaget i USA. I vores lille videointerview præsenterer Helge den nye cd og synger en kærlighedssang der dog ikke er at finde på cd'en kærlighedssangen Hundinevej.

Om Helge
Helge har spillet siden han var 14 år, og som 18 årig investerede han i en dyr Martin guitar. Den var med rundt ved vennerne, og i ny og næ blev det også til et par egne kompositioner. Men først i 1997, da hans far døde, kom musikken rigtig i fokus igen. Det blev til kurser under Dansk Artist Forbund, sammen med Bl.a. Bertil Abildgård, Lars Harboe, Georgie og Mette Kirkegaard.

Helge deltog også i flere af Brett Perkins Samsøkurser, lige som han var på Uldum Højskoles septemberkursus i 2002. Det blev til flere og flere egne sange, og optræden overalt i landet i Århus, Svendborg, Skagen, Tønder, Uldum, Odense, og mange forskellige steder i København. 2012 har Helge Larsen optrådt på Uldum Gademusik Festival hvert år siden 2003. Det bliver tiende gang i træk, når han i år er en del af det nyoprettede ”sangskrivertelt”.
(Kilde: http://helgelarsen.dk/)

Nyd musikken!