Interview med Jan Østergaard fra forlaget GuF

Interview med Jan Østergaard fra forlaget GuF

Se og læs vores videointerview med Jan Østergaard som er ejer og leder af forlaget GuF som udgiver guitarbøger.

Vi besøgte Jan Østergaard som er ejer af musikforlaget GuF i Sønderborg. Her fik vi en snak med ham på video hvor vi bad ham fortælle lidt om forlaget og de bøger firmaet har udgivet. Jan Ø. fortæller b.la. at forlaget blev oprettet i 1992 og har udgivet over 40 bøger om guitar og guitar-relaterede emner. Både guitarskoler og guitarbøger. Han kommer også ind på de nyeste udgivelser såsom Something Spanish For Everyone som er den allernyeste udgivelse fra GUF.
Udover at svare på spørgsmål så fortæller Jan Østergaard også om de nyeste bogudgivelser samt 3 af de mest populære som er Guitarbogen af Jens Brejnord,  Spil guitar 1 af Kurt Møller og Søren Bødker Madsen, og Bluesguitar af Uffe Steen.
Jan Ø. fortæller også om forlagets såkaldte skæve bøger og om hvilke målgrupper de især sigter efter. I interviewet får vi også at vide hvorfor den nyeste bog af forfatteren Kirill Gedde er på engelsk, og om melodierne i bogen nu også er fra Spanien.

Jan Ø. gav intervieweren det indtryk. at han er en beskeden mand når det gælder hans egne emner på en guitar, men han er ikke destomindre selv klassisk uddannet guitarist og underviser stadig i guitar. Han har b.la. optrådt for dronning Margrethe i en guitarduo i sine yngre år.  Det blev afsløret af et billede på musikerens klaver der stod inde i stuen, som et flot minde om en spændende musikkarriere. Jan Ø. havde mere fokus på forlagets guitarister end sig selv, men hermed er lidt baggrundsinfo om ham givet videre.

Det og meget mere kan du se i interviewet. God fornøjelse!

Link til forlagets webshop: https://www.guf.biz/

Anonyms billede