Interview med Perry Stenbäck

Interview med Perry Stenbäck

Vi mødte den svenske superguitarist efter en velspillet koncert med sang og guitar i forbindelse med Jamdays i Odense, ultimo juni 2014. Perry otrådte her med sit Cornelis Vreeswijk program sammen Henrik Kunz på kontrabas og Naja Storeberg percussion og kor.

I vores video interview fortæller Perry kort om sin uddannelse som guitarist, sin akustiske guitar, og om sin spillestil som primært i højre hånd består af hybrid-picking. Han fortæller om sin foretrukne akustiske guitar og hvorfor han foretrækker tykke strenge samt om gribebrætter osv. I videoen giver Perry også eksempler på sit stortalent på de seks stålstrenge.

Perry Stenbäck som er grammy vindende (lead)guitarist og sanger, der både spiller mesterligt på akustisk og elektrisk guitar, er født i Sverige men har boet i Danmark i over 11 år. Her var han også med på det hold elever der, som de første, blev uddannet som guitarist på den rytmiske linje på Københavns musikkonsveratorium. Han har b.la. optrådt med Sebastian og Allan Olsen.

Anonyms billede