Interview med Søren Bødker Madsen

Interview med Søren Bødker Madsen

Vi mødte Søren Bødker Madsen i Kulturmaskinen, Odense, hvor vi fik et video interview med ham, hvor han, i en hyggelig atmosfære, fortæller om sin guitar, sin spillestil, og sine inspirationer.

Han er uddannet klassisk guitarist, men spiller i disse dage lige så meget fingerstyle. Manden hedder Søren Bødker Madsen og er b.la. kendt for sine guitarskole bøger Spil Guitar 1 til 3, samt en del solo cd'er med akustisk guitar. I interviewet kan du høre og se eksempler fra Søren Bødker Madsens guitar spil. Hør ham b.la. spille en kort udgave af Berth Janschs Angie.

Der er også små uddrag fra hans medvirken i bandet Beatles Forever Live, som vi også har interviewet her på vores site.

Vi vil gerne sige tak til Søren Bødker Madsen for hans store påvirken på nystartede guitarister derude. Hans guitarbøger er meget værdsat rundt omkring. Han har gjort et kæmpe stykke arbejde for at forsyne mange håbfulde guitarister med, i det mindste et håb, om at lære populære sange som Tears in Heaven og Why worry. Sidstnævnte blev på mystisk vis sorteret fra da han udgav et nyt oplag af den populære spil guitar 2. Hør ham selv forklare hvorfor i interviewet.

God fornøjelse med interviewet!

Anonyms billede