Mini interview med Stanley Samuelsen om fingerstyle albummet No. 8

Mini interview med Stanley Samuelsen om fingerstyle albummet No. 8

Vi har spurgt fingerstyle guitaristen og sangeren Stanley Samuelsen en række spørgsmål om udgivelsen af hans nyeste studio album No. 8. I interviewet spørger vi ham om hvilke guitarer han har anvendt på albummet (surprise!) og andre spørgsmål om tilblivelsen af albummet.

I forbindelsen med udgivelsen af albummet No. 8 som er et fingerstyle album med færøske sange skrevet af Stanley Samuelsen har vi spurgt ham nogle spørgsmål om dette album som han begyndte at indspille allerede i 2011.

Du spiller flere instrumenter på cd'en er det noget du vil optræde med udover guitaren?
Når jeg optræder live spiller jeg guitar og indimellem har jeg spillet mandolin og ukulele og mundharpe. Oftest spiller jeg udelukkende guitar.
Jeg spiller ofte andre instrumenter end guitarer når jeg indspiller mine albums. Denne gang har jeg spillet de fleste og valgte at lade albummet stå kun med min ven salig Gert Smedegaard* på trommer.   Jeg spiller derfor udover el og akustiske guitarer, både bas, percussion, mandolin, tangenter og mundharpe på det nye album, som er mit 8. solo album.
*Gert var en af landets allerbedste trommespillere og jeg har arbejdet med ham i 40 år.

Bliver der indspillet videoer til sangene?
Jeg håber at der kommer video til nogle af sangene på det nye album, eller til kommende udgivelser.

Hvilken inspiration dannede fundamentet for skabelsen af dette album?
Dette album er blevet til ved at jeg startede et projekt med historier og sange som handlede om mit liv og min opvækst. Dette er på en måde en del af det projekt hvor der stadig ligger egne tekster og musik som ikke er færdigt til udgivelse. Jeg arbejder løbende videre med de sange til nye projekter at udgive.

Hvilken guitar blev brugt?
Flatbush, Kehlet, Martin M38, Fender Strat, Levin LFL-7

Anonyms billede