Video Interview med Bjørn Berge med live musik

Video Interview med Bjørn Berge med live musik

Da Bjørn Berge gav koncert i Danmark i efteråret 2013 var vi med. Vi traf Berge backstage før han skulle spille koncert på Rytmeposten i Odense. Her gav den sympatiske nordmand sig god til at snakke med os i hyggelige og familiære omgivelser på en sofa. 

Bjørn Berge giver i dette video interview flere eksempler på hvordan han har udviklet sin fænomenale skarpe fingerpicking/fingerstyle teknik. Det foregår helt akustisk på en 12 strenget Cole Clark guitar, som er Berges foretrukne western guitar mærke.

Udover at spille og snakke synger Bjørn også et par sange som de bluesmusikere han er blevet inspireret af igennem tiden har indspillet og er kendte for. Deriblandt Robert Johnson og Son House, men også andre. 

I video interviewet stiller intervieweren spørgsmål de velkendte spørgsmål som valg af guitar, guitar mærke, og hvilken guitarist der har inspireret ham mest, men Berge formår også selv at fortælle om sit spil i et levende og underholdende sprog, så hvad venter du på? Se interviewet her på guitaren.dk's helt egen youtube kanal - hvis du er fan må du gerne subscribe til kanalen :)

Anonyms billede