Video interview med flamenco guitar virtuosen Vladimir Trishkin

Video interview med flamenco guitar virtuosen Vladimir Trishkin

Herboende Vladimir Trishkin er specialist i flamenco og klassisk guitar. Som 14 årig kom han på musikkonsevatoriet i Rusland og modtog undervisning af en berømt og anerkendt klassisk guitarist.

Han bliver helt bevæget da han fortæller om hvordan han og de andre guitarnørder som han kalder dem, plejede at rejse landet rundt for at komme til denne russiske stjernes koncerter. Vladimir er utroligt teknisk dygtig som det tydeligt kan ses og høres på denne video, og samtidig er han også musikalsk og skriver sine egne sange.

Hans store idol er Paco De Lucia. Vladimir lægger ikke skjul på at det var mesteren der påny satte ild til hans passion for klassisk og spansk guitar. Uden indflydelsen fra Paco ville Vladimir måske være stoppet i dag. Da det kunne blive for meget med flere times terpen af klassiske værker på konservatoriet og bagefter.

I dag har Vladimir flere års spillejobs bag sig og er pt. aktuel i bandet La Banda Latina hvor han spiller leadguitar. Desuden spiller han også med i flere andre bands og er en meget anvendt guitarist til spillejobs rundt i landet, men mest på fyn. La Banda Latina på facebook http://tsmusic.dk/la-banda-latina/ Video interview: