Video interview med jazzguitaristen Jacob Fischer

Video interview med jazzguitaristen Jacob Fischer

Vi mødte en varm, storsmilende, og sympatisk Jacob Fischer der glædeligt demonstrerer sin store viden om guitarens muligheder. Han viser hvordan han spiller de jazz akkorder som han er så kendt for, og udtrykker på et tidspunkt: det er meget nemt.(!)

Jacob Fischer fortæller også om sin spanske guitar af mærket Alhambra, som han har købt i Sverige. Han kommer også ind på at prisen på selve instrument ikke nødvendigvis er afgørende. Ganske klassisk bliver Jacob også spurgt om hvilke guitarister der har inspireret ham.

Her nævner han flere guitarister her imellem Joe Pass, som ikke er så overraskende da han jo er en stor jazzlegende. Mere overraskende er at han også nævner Tommy Emmanuel, som jo mere er en fingerpicking/fingerstyle guitarist, men Jacob Fischer afslører i denne video at han også er mere end kompetent til at spille den solistiske guitarstil.

Video
Se videoen for endnu mere guitarsnak hvor Jacob Fischer også kan meddele at han er cd aktuel med sin nye cd Django, som ja du gættede rigtigt er en hyldest til den store Django Reinhardt Jacob Fischer har siden han debuterede på Copenhagen jazzfestival som 17-årig,formået at slå sit navn fast som en af de fineste guitarister i Skandinavien, via sit samarbejde med en lang række af de bedste europæiske og amerikanske jazzmusikere.