Dejlig er den himmelblå akkompagnements fingerspil med akkorder i D-dur

Du er her

Dette fingerspils akkompagnement indeholder et meget enkelt fingerspil i tonearten D-dur. Især rytmen er meget enkel med fire slag i hver enkelt takt delt op med fingerspils vekslen imellem tommel og fingre.

Sådan spiller du: Dejlig er den himmelblå akkompagnements fingerspil med akkorder i D-dur

Højre hånds fingerspillet er meget enkelt med tommel efterfulgt af to sammenspillede toner der skifter plads afhængigt af den akkord man spiller. 
Venstre hånds akkorder er også nemme at spille med nogle undtagelser. Den første undtagelse er D akkorder med F# i bassen. Her er det vigtigt at man stadig spiller D efter man har anslået bastonen i 2. bånd på 6. streng.
Derudover er Bm akkorden den eneste svære akkord. Men her er det ekstremt vigtigt at holde fokus på kun at spille fire lange anslag i hver takt, så man ikke kommer til at løbe.
Vi har valgt at bruge D/F# akkorden da den lægger musikalsk op til Em-A-D akkorderne som bliver efterfulgt at D-Bm-G hvor tommelfinger spiller på 6.,4., 6., 5., og 4. streng og 4.,5., og 6. streng.

Pdf

It appears your Web browser is not configured to display PDF files. Download adobe Acrobat eller klik her for at downloade PDF-filen.

Anonyms billede

Facebook kommentarer