Det var en lørdag aften Fingerstyle lektion

Du er her

Fingerstyle versionen af Det var en lørdag aften er en udgave baseret på vores begynder lektion af samme melodi udsat for klassisk guitar i C dur. Denne udgave bygger videre på det oprindelige arrangement.

Sådan spiller du: Det var en lørdag aften Fingerstyle lektion

Vi har tilføjet flere akkorder, anderledes bastoner, og flere bastoner end i den oprindelige klassisk guitar udgave. En af de største forskelle er at vi bruger en C i bassen på en Am akkord, og at vi gør mere brug af en G akkord med B i bassen. Derudover har vi tilføjet en D akkorden hen ved slutningen. Bastonerne markerer stadig akkordskift, men der er også steder hvor vi bruger bastoner for at holde flowet kørende i højre hånd.
Tempoet på Det var en lørdag kan du frit eksperimentere med. Derudover kan du også tillade dig at spille mere frit end normalt hvad tempo angår, da det at sænke tempoet skaber en dramatisk og følsom effekt som er meget nyttig til netop denne lidt sørgerlige melodi.

God fornøjelse med lektionen og husk at se vidoen for detaljer. Husk du kan downloade en guitar pro udgave af sangen, samt mp3, og pdf.

det_var_en_loerdag_aften_fingerstyle.png

Pdf

It appears your Web browser is not configured to display PDF files. Download adobe Acrobat eller klik her for at downloade PDF-filen.

Anonyms billede

Facebook kommentarer