House Of The Rising Sun

Du er her

House Of The Rising Sun er en traditionel blues melodi som bla. Leadbelly har indspillet. Den kendeste udgave af denne sang står det engelske band The Animals for. Vi guitarister kan især lide det velklingende og letgenkendelige guitarriff som bærer melodien fra start til slut. Denne transskription er baseret på deres udgave. Guitarriffet er blevet transkriberet.

Sådan spiller du: House Of The Rising Sun

House Of The Rising Sun er historien om verdens måske bedst kendte fingerspil, som i virkeligheden bliver spillet med plekter?! The Animals udgave er et paradoks i sig selv. Melodien som er traditionel blev ret kendt med Animals i 60'erne. Guitarister over hele verden har prøvet at spille det, som i deres ører var fingerspil.Og bevares, når man hører Animals udgave så hører man et meget dominerende arpeggio mønster.Men paradokset består i at fingerspillet i virkeligheden bliver spillet med plekter. Derved er den meget nemmere at spille.

house of the rising sun noder

Pdf

It appears your Web browser is not configured to display PDF files. Download adobe Acrobat eller klik her for at downloade PDF-filen.

Anonyms billede

Facebook kommentarer