Kom igen fingerstyle arrangement

Du er her

Kim Larsens smukke popsang spilles i tonearten D dur. Vi sætter en capo på 2. bånd og spiller i tonearten C dur som så bliver transformeret til D dur. Han spiller også selv med capo på 2. bånd i diverse videoer på Youtube. Du får både intro, akkorder og fingerstyle fingerspil. Fingerstyle fingerspillet byder på melodi og akkomagnement alt i en og samme pakke.  Akkorderne bliver bevidst ikke vist eller skrevet som becifring da man så bedre kan fokusere på at spille melodien tone efter tone istedet for at improvisere henover akkorderne.

Sådan spiller du: Kom igen fingerstyle arrangement

Vi spiller med capo i 2. bånd. Taktarten er 3/4. Melodistemmen spilles på diskantstrengene og følger akkorderne alt imens tommelfingeren spiller bastoner som akkompagnement. Fingerspillet er en blanding imellem folk fingerspil og klassisk fingerspil. En vigtig del af fingerspillet er introen som Kim Larsen spiller både som intro og imellem versene. Denne intro minder i facon lidt om Paul McCartneys Blackbird i en mini udgave, i sin nedgang i bassen eller rettere tommelfingeren, da tommelen spiller på 3. streng og går kromatisk ned til løs D streng. I venstre hånd har man kun fingrene siddende på 2. og 4. streng. 1. finger der sidder i Bånd 3. på 2. streng bliver siddende i hele introen, og indimellem spiller man vekslende på 3. streng og 4. streng. Bemærk at vores intro er en smule anderledes end Kim Larsens for at indflette de nødvendige melodi toner.

Kom igen fingerstyle arrangement side 1
Kom igen fingerstyle arrangement side 2
Vores variation af Kim Larsens fingerspils intro
Vores variation af Kim Larsens fingerspils intro
Kim Larsens originale fingerspils intro til Kom igen
Kim Larsens originale fingerspils intro til Kom igen

Pdf

It appears your Web browser is not configured to display PDF files. Download adobe Acrobat eller klik her for at downloade PDF-filen.

Anonyms billede
Fridrikurs billede

Tak for din kommentar (via din facebook konto)., Jeg er ked af at høre at du ikke kunne downloade PDF filen. Var det på mobilen?
Her er et direkte link: https://www.guitaren.dk/file/21978/download?token=t_Hbw_fM

Facebook kommentarer