Langebro fingerspil

Du er her

Her får du guitarundervisning i at spille Kim Larsens fingerspil til Langebro i en enkelt udgave hvor alle kan være med.  Det er baseret på den udgave fra Det var en torsdag aften albummet hvor han spiller uden capo. I videoen gennemgår vi fingerspillet til fulde. Vi har fået Adam Aldridge som er Kim Larsen kopi sanger til at synge vokalen for os.

Sådan spiller du: Langebro fingerspil

Sangen er meget ligetil i højre hånd da vi gør brug af et enkelt fingerspil hvor tommel spiller grundtonen i hver akkord og de andre fingre spiller konsekvent på 3., 2. og 3. streng i den rækkefølge. Rytmen er også nem og ligetil. Taktarten er 4/4. Lad gerne bastonen klinge og spil den en anelse tydelig. I venstre hånd er den eneste udfordring en Bm akkord og måske også en B7 akkord. Derudover kommer der også en letgenkendelig optakt hvor vi spiller på 6. streng ved skift fra G til Em. Se video og tabs for detaljer.

Langebro enkelt fingerspil
Langebro enkelt fingerspil s2

Tak til Adam Aldridge fra kimlarsen-imitator der synger først vers og omkvæd for os så du bedre kan se akkordskift.

Pdf

It appears your Web browser is not configured to display PDF files. Download adobe Acrobat eller klik her for at downloade PDF-filen.

Anonyms billede

Facebook kommentarer