Langebro fingerspil - variation 2

Du er her

Langebro fingerspil var. 2 er for letterede øvede guitarister. Vi gennemgår det lidt sværere fingerspil som igen er baseret på det første fingerspil, altså det oprindelige fingerspil som man kan høre på Kim Larsens album Det var en torsdag aften. Vi har Kim Larsen kopi sanger Adam Aldridge med på vokal så du kan høre hvordan fingerspillet lyder sammen med melodien.

Sådan spiller du: Langebro fingerspil - variation 2

Denne lektion er for øvede guitarister da fingerspillet er mere avanceret end de forrige Langebro fingerspil, selv om det er baseret på det oprindelige fingerspil. Det er dog ikke alene i højre hånd men mere det faktum at højre hånd og venstre hånd skal arbejde mere detaljeret sammen der gør at dette fingerspil kan være svært for begyndere og lidt øvede. Fingerspillet er en viderebyggelse af Langebro fingerspil var. 1 hvor den eneste forskel er at vi spiller på 1. streng istedet for 2. streng til slut, men derudover er der en del venstrehåndsarbejde. Se tabs og video for detaljer. Bemærk at det skrevne fingerspil kan variere en smule fra det som bliver spillet i vidoen, hvor underviseren gør brug af guitar teknikker som hammer on og pull off.

Langebro fingerspil var 2 side 1
Langebro fingerspil var 2 side 2

Tak til Adam Aldridge fra kimlarsen-imitator.dk for lån af sang på Langebro

Adam Aldridge som Kim Larsen

Om Du skal bruge en kim Larsen kopi på fyn jylland eller sjælland så rejser denne kim larsen kopi hele landet rundt.

Kim Larsen kopisanger Adam

Pdf

It appears your Web browser is not configured to display PDF files. Download adobe Acrobat eller klik her for at downloade PDF-filen.

Anonyms billede

Facebook kommentarer