Nyheder om guitar og guitarister

Du er landet på vores Nyheder side som er en samlet oversigt over de nyhedsindslag vi har bragt på forsiden. Det fungerer også fint som et arkiv over hvad der er sket indenfor guitar verdenen de sidste mange år.
Vi bringer nyheder om guitar og guitarister. Både lokale og internationale nyheder. Typisk informationer om en ny cd, en koncertbegivenhed eller et nyhedsinsdalg om et nyt stykke produkt. Enten hardware eller software. Det kan være guitar pedaler, et hørelære program, et nodeprogram, og meget andet.

Du er her

 • Roy Clark

  Guitarlegenden Roy Clark gået bort

  Countryguitarlegenden Roy Clark døde i går, den 15. november 2018.

  En af de største guitarlegender indenfor country er død. Roy Clark var en højt respekteret og populær country guitarist der b.la. optrådte med Johnny Cash og Chet Atkins.
 • Dansk Guitar Selskab tilbyder Göran Söllscher guitar koncert

  Dansk Guitar Selskab kan igen præsentere en koncert med den klassiske svenske guitarist Göran Söllscher som blev født i 1955 i Växjö, Sverige.

  Dansk Guitar Selskab kan igen præsentere en koncert med den klassiske guitarist Göran Söllscher. 

 • Kim Larsens lånte Fender Telecaster eftersøges af oprindelig ejer

  En Fender Telecaster guitar Wili Jønsson lånte ud til Kim Larsen i Gasolin perioden som blev stjålet på Kim Larsen og Bellami's turné i 1992 eftersøges nu på Facebook.

  En stjålen Fender Telecaster guitar som Kim Larsen brugte på sin tourné med Bellami bliver nu forsøgt fundet af Wili Jønsson som var den oprindelige ejer af guitaren.

 • DMF tilbyder guitar workshops med b.la. Søren Bødker Madsen og Jens Varmløse

  De to superguitarister indenfor fingerstyle genren: Jens Varmløse og Søren Bødker er to af fire guitarister der giver guitar-workshop i Haderslev den 18. November.

  Danak Musiker Forbund tilbyder guitar-workshops tre danske guitarister ved JamHaderslev den 18. november d.å.

 • Lars Hannibal tager imod klassisk pris for Axel Brorup-Jørgensen

  Den klassiske guitarist, Lars Hannibal tog imod en fornem klassisk kompositionspris for sin ven, komponisten Axel Brorup-Jørgensen

  Den danske klassiske guitarist Lars Hannibal, som er gift med Michala Petri (blokfljøte) har sammen med Elisabet Selin været i Tyskland og taget imod en pris for hans ven Axel Brorup-Jørgensen, som

 • Bluesguitaristen Otis Rush død

  Den amerikanske bluesguitarist der stod bag hitten "I can't quit you baby" døde af komplikationer fra et hjerteslag han fik i 2003.

  Bluesgitaristen Otis Rush døde lørdag af komplikationer fra et slagtilfælde han fik i 2003. Rush blev 84 år.

 • Kim Larsen er pludselig død

  En trist og chokerende dag. Danmarks største kunstner gennem tiderne Kim Larsen er pludselig død.

  Danmarks store nationalskjald er pludselig død af prostata kræft. Danmarks største og kendteste sanger, komponist og guitarist blev kun 72 år.

 • Prisvindende gademusikant får stjålen guitar erstattet

  Næstekærligheden findes stadig i verden. En prisvindende gademusiker fik sin kære guitar erstattet af en ny fra en lokal musikhandel.

  Med hjælp fra Breakfast Television og CityNews har en juno-prisbelønnet musiker, der mistede sin prisbelønnede guitar efter en dag med optrædener som spillemand på gaden, fået en helt ny guitar ,

 • Prisvindende gademusikant får stjålen guitar erstattet

  Med hjælp fra Breakfast Television og CityNews har en juno-prisbelønnet musiker, der mistede sin prisbelønnede guitar efter en dag med optrædener som spillemand på gaden, fået en helt ny guitar ,

  Læs mere
   
 • Mark Knopfler ude med nyt studio album i November

  Down The Road Wherever hedder Mark Knopfler's nye album der udkommer den 16. november på Knopflers egne British Grove Records via Blue Note.

  Læs mere
   
 • Gibson klar med 2019 guitar modeller

  Gibson guitars har på deres officielle website præsenteret deres nye guitar modeller der udgives i 2019.

  Læs mere
   
 • Flemming Ostermann cd aktuel på nyt album med Ole Berthelsen

  Hvalvær er et norsk ord der betegner det smukke vejrlig - når fjorden er spejlblank og hvaler kan spottes under overfladen. Hvalvær er også temaet på Ole Berthelsens nye album, hvor en del af af sa

  Læs mere
   
 • Kaare Norge ude med ny klassisk cd 14. september

  Den klassiske guitarist er tilbage med endnu et velspillet album, hvor han spænder en bue fra Brasiliansk og spansk musik henover musik af klassiske komponister som bla.

  Læs mere
   

Sider