Albert Lee til Sønderborg

Albert Lee til Sønderborg

Du er her

Guitargeniet Albert Lee som har spillet med de store navne som Emmy Lou Harris og Everly Brothers kommer til Sønderborg og giver koncert. Det gør han den første april 2020 i Sønderborg hus. Albert behøver vel ingen introduktion, men til dem der ikke kender ham kommer lidt tekst her:

Albert Lee er en af verdens bedste guitarister, dobbelt Grammy Award-vinder og også en dygtig pianospiller. Han har optrådt og indspillet med mange af de fineste kunstnere i musikbranchen, herunder Eric Clapton, Glen Campbell, Dave Edmunds, Dolly Parton, Bobby Bare, Joan Armatrading, Ricky Scaggs, Joe Cocker, Willie Nelson, Linda Ronstadt, Rodney Crowell, Vince Gill, Travis Tritt, The Blue Caps, Robert Wells og Earl Scruggs.

(fortsætter under videoen)

Albert var medlem af The Everly Brothers Band, Emmylou Harris's Hotband og Bill Wymans 'Rhythm Kings og turnerede i vid udstrækning med dem. Han turnerede også med sit eget band, Hogan's Heroes i mange år.
I november 2002 var Albert blandt andre verdensklasse-navne, der optrådte i Royal Albert Hall i 'Concert for George', en hyldest til George Harrison. I 2007, 2010 og 2013 og for nylig i september 2019 optrådte Albert på Eric Claptons Crossroads Festival i Dallas, Texas.

Køb billetter her

Countryguitargeniet Albert Lee
Countryguitargeniet Albert Lee kommer til Sønderborg den 1. april 2020