Alhambra og danske Kehlet guitars i samarbejde om akustiske guitarer

Alhambra og danske Kehlet guitars i samarbejde om akustiske guitarer

Du er her

I fremtiden kan man købe Kehlet guitarer med det kendte spanske mærke Alhambra på guitarens hoved. Det meddeler Finn Olafsson på sin Facebook side hvor han med billeder og tekst afslørede den interessante nyhed.  Der er tale om to prototyper som har samme kvalitet som de ægte håndbyggede guitarer af Ole Kehlet, som er en anerkendt dansk guitarbygger, og hvis guitarer Finn Olafsson sværger til. Ovenikøbet på bekostning af dyre  Martin guitarer.

I slutningen af marts besøgte Ole Kehlet og Finn Olafsson Alhambra Guitars fabrikken i Muro de Alcoy i Spanien for at teste prototyper af 2 Kehlet modeller, Folk og Great 6, bygget af Alhambra Guitars. Guitarerne er på alle væsentlige punkter bygget som håndbyggede Kehlet guitarer og udvalgte guitarbyggere på Alhambra fabrikken bliver instrueret af Ole Kehlet i at bygge hans meget karakteriske stålstrengsguitarer. De 2 prototyper blev præsenteret på Alhambra Guitars' stand på Frankfurt Musik Messe i starten af aprile, hvor Ole Kehlet, Emil Meinild (Kehlet Guitars), og Finn Olafsson femviste guitarerne (Hall 3.1 Stand C81) hvor Kehlet by Alhambra Guitars  kunne anskaffes for godt og vel det halve af prisen for en dansk håndbygget Kehlet guitar.

Kilde: Finn Olafsson's Facebook side ( vi har forsøgt at finde info om de to guitarer på Alhambras hjemmeside og Ole Kehlets hjemmeside, men her står der ingenting om denne nyhed)