Bob Dylan sælger hele forlagskataloget til Universal Music

Bob Dylan sælger hele forlagskataloget til Universal Music

Du er her

Bob Dylan har solgt hele sit katalog med 600 sange, inklusive Blowin 'in the Wind og Knockin' on Heaven's Door, til Universal Music i den største musikudgivelsesaftale i årtier. Selv om vilkårene for aftalen ikke blev offentliggjort, vil omfanget og populariteten af ​​79-årigens arbejde sandsynligvis betyde, at det er et af de mest lukrative salg af musikudgivelser, der nogensinde er slået, med New York Times, der rapporterede mandag, at det var mere end $ 300 mio. (225 mio. £).

Dylan, hvis arbejde i løbet af seks årtier gjorde ham til den første sangskriver, der blev tildelt Nobelprisen i litteratur i 2016, har solgt mere end 125 millioner plader over hele verden. Universal, verdens største musikfirma og stjernernes hjem, herunder Taylor Swift, Lady Gaga og Beatles, beskrev aftalen som "den mest betydningsfulde musikudgivelsesaftale i dette århundrede og en af ​​de vigtigste nogensinde". 

”Det er ingen hemmelighed, at kunsten at sangskrivning er den grundlæggende nøgle til al fantastisk musik,” sagde Sir Lucian Grainge, administrerende direktør for Universal Music. "Det er heller ikke en hemmelighed, at Bob er en af ​​de allerbedste udøvere af denne kunst."