Christian Alvad og Finn Olafsson slår sig sammen i De fire guitarister

Christian Alvad og Finn Olafsson slår sig sammen i De fire guitarister

Du er her

Vi kender jo de tre tenorer, men nu er det guitaristernes tur. De fire guitarister hedder en ny sammensætning af etablerede akustiske guitarister. De fire guitarister består af: John Doyle(Irland) + Finn Olafson, Christian Alvad, Rod Sinclair (DK). De optræder 23. september i Halkær kro og Kulturhus. Her er en pressemeddelse om begivenheden.

Velkommen til en aften hvor guitaren er det gennemgående tema, når vi lukker dørene op for fire topguitarister, der stadig præger udviklingen af musikken. Alle har en gennem en lang årrække spillet både hver for sig og sammen.

Om irske John Doyle siges det: "Doyle on guitar has risen to a level occupied by him alone. No one in Irish traditional music is a better guitarist than him right now." (Earle Hitchener, The Wall Street Journal and The Irish Echo).

Finn Olafson startede sin karriere i 1968 i rockbandet Ache og har siden 70erne præget dansk akustisk musik som én af de betydeligste udøvere og komponister, både som solist og som sideman for en række danske artister.

Christian Alvad og Rod Sinclair har igennem en del år dannet duo sammen.
Alvad er kendt blandt de fleste som Niels Hausgaards faste akkompagnatør og Rod Sinclair, herboende skotte igennem snart 50 år, er især via sit virke på Tønder Festivalen kendt blandt de fleste. Han har også deltaget i guitaren.dk's egen fingerpicking festival sammed med andre store fingerpicking guitarister som Fridrikur Ellefsen og Casper Esmann for blot at nævne nogle få der var med kunstner listen (redaktionen).
 

 

]

https://www.facebook.com/events/183170585448311/