Danske Christian Brock varmer op for Fingerstyle guitaristen Thomas Leeb i Odense

Danske Christian Brock varmer op for Fingerstyle guitaristen Thomas Leeb i Odense

Du er her

Fynske Christian Brock,  som spiller improviseret indisk præget fingerspil på akustisk stålstrenget guitar, skal varme op for fingerstyle guitaristen Thomas Leeb. Sidstnævnte er kendt fra mediet Candyrat records for hans fingerstyle arrangementer. En ny stil indenfor fingerstyle med åbne stemninger og en del percussion på guitarens dæk og gribebræt, men også med arrangementer hvor man kan høre melodien, men typisk mere improvisede effekter. Spillestilen er mere inspireret af Andy Mckee end Chet Atkins.  Arrangementet der finder sted den 14. april er arrangeret af Studenterhus Odense  i samarbejde med Statens Kunstfond og Odense Musikudvalg

Nedenunder følger deres pressemeddelse (kan indeholde tekst som er reklamepromoverende for kunstnerne):

Studenterhus Odense præsenterer i samarbejde med Statens Kunstfond og Odense Musikudvalg - Thomas Leeb. D. 14 April rammer den international anerkendte guitarist, Thomas Leeb, Danmark for en enkelt dag.  Thomas Leeb er en legende indenfor Fingerstyle miljøet og har imponeret verden over med sin unikke guitar stil. Thomas Leeb er kendt gennem Candyrat Records, som er den nuværende største distributør af fingerstyle musik, hvor han har været med nærmest fra begyndelsen. 

Thomas Leeb har blandt andet fået stor opmærksomhed for sine guitar arrangementer f.eks. Comfortably Numb af Pink Floyd:https://www.youtube.com/watch?v=KhsPYRUqphk som lige nu har over 2 milioner afspilninger på YouTube. 

Derudover imponerer han gang på gang med hans kreative og originale kompositioner, se her: https://www.youtube.com/watch?v=Mf-2MlBGDVs

Ydermere er Thomas vært for et årligt guitar retreat i Østrig hvor guitarister verden over valfarter til for at lære af hans kunnen. 

Christian Brock er her fra Odense og vil stå for opvarmingen. Netop efter at have vendt hjem fra en turne i Indien vil dette være hans første koncert tilbage på dansk jord. 

Christian Brock udgav i 2015 sin EP 'The Ride' og efter adskillige turnéer i ind og udland er han igang med at lægge sidste hånd på sit debut album. 

Hør Christian Brock's nyeste single udgivelse 'The Well' her: 
https://youtu.be/XKGEn9B0IUU

Thomas Leeb og Christian Brock, som opvarmning, giver en intim, hyggelig og ikke mindst forbløffende demonstrerende koncert af den akustiske guitars mange muligheder - en koncert du ikke må glip af!

Følg de to guitarister på:
https://www.facebook.com/thomasleebofficial/
https://www.facebook.com/ChristianBrockMusic/

Forsalg: Studerende 40,00 / Ikke studerende 50,00
Salg i døren: Studerende 60,00 / Ikke studerende 70,00
Obligatorisk garderobe: 20,00

HUSK gyldigt studiekort

Støttet af Odense Musik Udvalg og Statens Kunstråd

Christian Brock spiller nymoderne improviseret fingerstyle fingerspil