De små synger nu med becifring

De små synger nu med becifring

Du er her

Den lille sangbog De små synger, fylder 70 år i år, og  er en højt elsket nodebog med hyggelige sange for de små. Men det har ikke været muligt at se akkorderne til de populære sange uden at skulle tyde nodebilledet og selv analysere sig frem til akkorderne. Men nu er der godt nyt. Forlaget har nu udgivet en ny udgave med becifringer oven over nodebilledet. Forlaget skriver: I 2018 fylder De små synger 70 år, og i den anledning udkommer den klassiske sangbog i nyt format og med becifringer, et gammelt ønske fra flere brugere. Men indholdet i De små synger er det samme - De små synger er stadig den klassiske sangbog for børn i alle aldre med kendte og elskede sange og sanglege, lige fra "Se den lille kattekilling" til "Der er et yndigt land". Med tegninger, noder og den allerførste nodelære samt de elskede illustrationer af tegneren Bitte Bøcher. Sangbogen kom i 2005 på Kulturministeriets Børnekanon.

En af de mest kendte sangbøger med børnesange er bogen De Små Synger. Bogen indeholder 134 børnesange, godnatsange, sanglege m.m. som er samlet af Gunnar Nyborg-Jensen. Derudover er der inddraget små forklaringer til de første noder, så børnene også kan lære lidt om noderne i denne bog

Fejres på DR1
De små synger fyldte 50 år den 26. maj 1998. I den anledning indspillede 4. u på Sankt Annæ Gymnasium en cd med nye arrangementer af de gamle sange. Vi ser dem optræde og taler kort med komponisten Fuzzy, som har været med til at arrangere sangene. Klippet er fra TV-Avisen, 26.5.98.

De små synger nu med becifring