Dizzy Mizz Lizzy tilbyder nærkontakt på Copenhagen Guitar Show 2018

Dizzy Mizz Lizzy tilbyder nærkontakt på Copenhagen Guitar Show 2018

Du er her

På Copenhagen Guitar Show 2018, der finder sted den 6. og 7. oktober i Østerbrohuset i København, kan man møde Dizzy Mizz Lizzy i et anderledes og intimt arrangement. Her får både kolleger og fans en enestående mulighed for at komme helt tæt på de tre musikere, Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis-Larsen, der udgør Dizzy Mizz Lizzy.

Sammen vil trioen nemlig give alle interesserede en sjælden mulighed for at få stillet deres nysgerrighed.
I en musikalsk clinic og i et Q & A set-up vil Tim, Martin og Søren fortælle om deres musik, instrumenter, akkorder m.m. og svare på spørgsmål fra publikum. Det er ikke første gang bandet prøver konceptet, men det specielle ved arrangementet på Copenhagen Guitar Show er, at publikum denne gang bl.a. også vil bestå af musikerkolleger. En moderator holder styr på det hele og sørger for, at så mange som muligt i salen kan få spørgelysten stillet.

Siden gennembruddet i 1993 har den populære trio Dizzy Mizz Lizzy badet i anerkendelse fra både anmeldere og musikerkolleger, ikke mindst grundet det høje musikalske niveau, der gennem hele deres lange karriere har været kendetegnende for deres musik. Med gendannelsen i 2015 har et af dansk rocks allerstørste navne også kunne glæde deres store, og meget trofaste, fanskare med talrige koncerter i ind- og udland.

Tim Christensen er en rigtig guitar-nørd, og en hyppig gæst på det årlige danske guitarshow, som er et sandt slaraffenland for især guitarister og bassister. Ved et specialarrangement på Copenhagen Guitar Show for to år siden blev Tim Christensen hædret med en signature-guitar fra det verdensberømte amerikanske mærke

Gibson. En ære, der overgik ham som den første skandinaviske musiker nogensinde. Han fik dengang overrakt det første eksemplar (med serienummer 1) af en helt ny guitarserie der bærer hans navn, og publikum fik prøver på både instrumentets- og stemmens kvaliteter.

Copenhagen Guitar Show giver hvert år publikum chancen for at møde og tale med nogle af deres helt store guitaridoler ved de såkaldte clinics. Guitarstjerner som Mike Stern, Paul Gilbert, Bernie Marsden, Mick Box og Ron ”Bumblefoot” Thal er blot få eksempler på guitarister der, selvom de er vant til at spille koncerter foran et kæmpestort publikum, har stået på showets intime scene og fortalt om karrieren og delt unikke faglige kompetencer med et entusiastisk og spørgelystent publikum.

Det er sjældent, man får lov til at komme så tæt på de største danske og internationale rockstjerner. Er man musiker, musikinteresseret, inkarneret Dizzy fan, til heavy-rock, eller noget helt andet, så er Copenhagen Guitar Show et must. Alle der har løst billet til guitarshowet, i den smukt restaurerede gamle sporvognsremise på Østerbro, har samtidigt gratis adgang til de mange clinics med de forskellige kunstnere, der er på programmet i år.

Om Copenhagen Guitar Show

I år er det 14. gang Copenhagen Guitar Show afholdes. På showet præsenteres Danmarks utvivlsomt største udvalg indenfor alt, der hører til faget; både nye og brugte instrumenter, og en mangfoldighed af alt det tilbehør man også har brug for som guitarist eller bassist. Showet har eksisteret siden 2005, og fra en beskeden start har det udviklet sig til nu at være et af Europas største arrangementer af sin slags. Her viser både professionelle og private udstillere fra mange lande hvert år deres nye og brugte instrumenter, reservedele, pedaler og meget mere. Hvad enten man er på udkig efter en ny guitar, et sjældent og kostbart vintageinstrument, en almindelig brugt guitar, eller måske bare en helt igennem fed oplevelse ved at se så mange guitarer samlet på et sted, så er Danmarks største køb-salg-byttemarked for musikinstrumenter det helt rette sted at besøge.

Billetsalget er startet på Ticketmaster.